Великі райські птахи і червоний фрукт – найвідоміші символи Індонезії, що їх оголошено Національним надбанням: вони настільки високо цінуються державою, що навіть зображені на поштових марках

Red fruit

Історія продукту

У горах Індонезії зростає дивна рослина – червоний фрукт (лат. Pandanus сonoideus).  У нього великі довгі плоди, які схожі на червону кукурудзу. З давніх часів папуаські племена використовують червоний фрукт як джерело енергії і вітамінів. Місцеві називають червоний фрукт «Буа мерах».

У 20-ому столітті за вивчення властивостей рослини взялися сучасні науковці, щоб оцінити його вплив на людський організм.

За результатами дослідження було виявлено, що сумарний вміст альфа- і бета-каротину в червоному фрукті 1200 міліграм на 100 гр продукту. А це означає, що  антиоксидантні здібності його масла в декілька разів перевищують дію ягод годжі, граната, суниці, журавлини і навіть моркви.

Червоний фрукт – рідкісна рослина, ніде окрім гірських районів Папуа не зростає. Масло, що видобувається з його плодів – практично дорогоцінне.  Але, якщо враховувати всю потужність дії масла червоного фрукта, досить приймати його зовсім помалу.

Наприклад, дорослій людині достатньо лише 2 капсули на добу.

2016

Дослідження

Дослідження ДУ «Інститут гігієни і медичної екології  ім. О.М.Марзєєва Національної Академії Медичних наук України»

2013

Дослідження

Дослідження Національного Університету Синсю (Shindai) в префектурі Нагано, Японія

2006

Дослідження

Дослідження фармацевтичного факультету Державного Університету Джакарти

2006

Експертиза

Експертиза Центру медико-біологічних і фармацевтичних досліджень агентства по розвитку Індонезії